Wie is Benedicte?

Wie is Benedicte Constandt?

Benedicte is 39 jaar oud en woont al sinds haar geboorte in Varsenare. Ze is gehuwd met Erwin Brakman en moeder van 2 kinderen, Guillaume (14) en Louise (9).

Studies

Hotel- en Toerismeschool Spermalie, opleiding hotel

Loopbaan

Na haar studies Hotel, deed Benedicte haar 1ste ervaring op in Hotel Crown Plaza te Brugge. Vanaf 2003 opent Benedicte, samen met haar man, het welgekende Oud Gemeentehuis in Varsenare. Samen hebben ze deze bloeiende zaak opgestart. Benedicte heeft duidelijk de ervaring en energie om iets verwezenlijken.

Haar politieke stap

Politiek is mensenwerk, met mensen praten, mensen helpen en werken aan een leefbare samenleving waar mensen kansen krijgen.
“Door mijn job ben ik een zeer sociaal persoon, een luisterend oor en gewoon om met mensen om te gaan en er mee samen te werken, dit is voor mij een passie.”

Toekomstplannen met de gemeente Jabbeke

“Ik wil mij voornamelijk inzetten voor jonge gezinnen in onze gemeente. Omdat ik zelf moeder ben van 2 kinderen, heb ik een ruimere blik gekregen op wat er omgaat in onze gemeente.”

Binnenkort komen er tal van extra huizen in Varsenare. Dit betekent vooral veel jonge gezinnen met kinderen. Benedicte wil haar accenten voornamelijk leggen op het vlak van woonbeleid, mobiliteit, veiligheid, onderwijs en jeugd.

Elke jonge ouder staat voor hetzelfde:  werken, op zoek naar kinderopvang, de kinderen veilig naar school brengen, ervoor zorgen dat je kinderen voldoende contact hebben met vriendjes en vriendinnetjes in verenigingen, kunnen spelen in een veilige groene omgeving.

“Deze jonge gezinnen wil ik vooral een hart onder de riem steken.”

Heb je vragen?  Je kan Benedicte steeds vinden in het Oud Gemeentehuis te Varsenare. Of stuur haar een mailtje: info@benedicteconstandt.be.